0495 593 955

Financiële administratie

Een juiste financiële administratie is onmisbaar voor elk bedrijf. Of je nu een kleine zelfstandige bent of een grote onderneming.

Niet alleen omdat de Belastingdienst en de banken hierom vragen, maar vooral omdat een juiste financiële administratie zorgt voor inzicht. In je bedrijf, je omzet en je kosten, waardoor je alerter kunt reageren op ontwikkelingen en tijdig kunt bijsturen, mocht dit nodig blijken. Hierdoor kun je beter communiceren met bijvoorbeeld banken en kredietverstrekkers. Met andere woorden: een juiste administratie zorgt voor financiële grip.

Natuurlijk kun je je financiële administratie zelf verzorgen, wanneer je over voldoende kennis én tijd beschikt. Maar je kunt er ook voor kiezen je administratie (deels) uit te besteden. Zodat je je volledig kunt focussen op wat je het liefst doet: ondernemen.

ADH verzorgt graag jouw financiële administratie. Hierbij kun je denken aan:

  • Het opstarten, inrichten en onderhouden van je financiële administratie
  • Het opstellen van tussentijdse managementoverzichten
  • De berekening en opstellen van je periodieke aangifte omzetbelasting
  • Het opstellen van de aangifte loonheffingen
  • Het samenstellen van de jaarrekening
  • Advies op maat

Managementoverzichten, jaarrekeningen en aangiftes vertellen niet alleen iets over het (recente) verleden van je bedrijf, maar zijn ook een perfecte tool om je toekomst in steigers te zetten. Hierbij adviseren wij je graag!

"je administratie (deels) uitbesteden zodat je je volledig kunt focussen op wat je het liefst doet: ondernemen"
ADH advies en administratiekantoor
0495 593 955

© Copyright 2018 ADH Advies
Alle rechten voorbehouden